Reventa Logistics

Fulfilment kosten besparen

Fulfilment kosten besparen?

Wanneer je je eigen webshop bent begonnen zul je al snel zelf de keuze moeten maken wat je doet met de logistiek. Als je dan de keuze maakt om zelf alle goederen ergens op te slaan en de logistiek zelf te regelen, kan je al snel tegen een probleem aan lopen. Je zult merken dat het veel geld en tijd kost om dit proces optimaal te kunnen laten verlopen. Daarnaast zal je de focus op je core business verliezen. Je hebt minder tijd voor de webshop zelf en het adverteren. Hierdoor zullen er automatisch minder sales binnen komen. Dit is iets wat je zeker moet voorkomen! We begrijpen dat je het fijner vindt om alles zelf in de hand te hebben, maar het uitbesteden aan een fulfilment center brengt enorme voordelen met zich mee. Een van de belangrijkste voordelen is fulfilment kosten besparen!

Fulfilment uitbesteden?

Een fulfilment center verzorgt de volledige logistiek van een webshop. Het bedrijf heeft de verantwoordelijk over alles wat er met de goederen moet gebeuren. Dit proces begint bij de orderverwerking en eindigt bij retourneren van producten. De keuze om dit proces uit te besteden aan een fulfilment center kan enorm veel verschil maken in de groei van je webshop en zal er ook voor zorgen dat je fulfilment kosten bespaard. Je houdt namelijk veel meer tijd over om te focussen op je webshop en het adverteren. Hierdoor verhoog je de kans op meer omzet, wat natuurlijk je doel is. Ook is een fulfilment center vaak ervaren met het proces waardoor de doorloopsnelheid hoger ligt. Dit zorgt er ook voor dat je producten sneller aankomen bij de klant waardoor je ook goede recensies zult ontvangen. Een fulfilment center kan dus enorme waarde meegeven aan je webshop!

Kosten besparen?

Fulfilment kosten per afhandeling kosten gemiddeld 6 tot 8 euro voor het versturen van een normaal pakket en rond de 4,50 voor een brievenbuspakket. Daarnaast zal het je ongeveer 10 euro per maand kosten voor een palletplaats en 4 euro voor een legbordstelling. Maar fulfilment kosten hangen af van diverse factoren. Denk hierbij vooral aan het aantal zendingen of orders die verstuurd worden per maand. Het werkt namelijk zo, hoe hoger het aantal zendingen of orders, hoe lager de kosten per zending. Hieruit haal jij zelf ook voordeel en kan je dus fulfilment kosten besparen. Reventa Logistisc ziet de samenwerking als een partnership om samen te groeien en levert daarbij maatwerk. Tijdens een gesprek zullen alle wensen doorgenomen worden en visies naast elkaar gelegd worden. Door het maatwerk wat er geleverd wordt zul je nooit te veel betalen voor je fulfilment kosten!

Zelf nog opzoek naar een fulfilment center als partner om je fulfilment kosten te besparen? Door onze eigen kennis in de E-commerce en logistiek wereld, kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen! Reventa logistisc helpt je graag verder met het ontwikkelen van je merk en helpt je graag met het groeien van je webshop! Meer informatie? Neem een kijkje op de website of schrijf je in voor een vrijblijvend gesprek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?