Reventa Logistics

Warehousing

Klaar voor de volgende stap richting automatisatering voor B2B, LVB en FBA? Reventa Logistics neemt het volledige proces uit handen. Dit doen wij door ondersteuning in het transport, inklaring en uitklaren van de goederen richting de gewenste eindbestemming. Bij de eerste zending controleren wij diverse punten.

Zijn de goederen op de juiste manier verstuurd? Vervolgens zullen wij dan een maatwerk proces creëren gebaseerd op jouw bedrijfsvoering. Daarna maken wij de pallets gereed voor uitklaring richting de eindbestemming van jouw goederen. Tijdens het gehele proces is er nauw contact met een accountmanager die aan jou wordt gekoppeld.

Verwerken van LVB-zending

Wij nemen de werkzaamheden rondom LVB-zendingen uit handen, zo kun jij je zorgeloos focussen op jouw belangrijke werkzaamheden.

Flexibele zending mogelijkheden

Zodra er een nazending moet worden gedaan naar een klant, kunnen wij dit vrij flexibel doen. Zolang het product bij ons in opslag ligt kunnen wij dit nazenden. Wij vragen hiervoor simpelweg onze gebruikelijke Pick en pack kosten.

Extra mogelijkheden

Omstickeren is voor ons ook geen probleem. Ook hiervoor hanteren wij het uurtarief. Hierbij is inbegrepen één bedrijfsleider en stagiaire.

PRIJZENOVERZICHT*

Warehousing proces op maat voor jou

Opslag pallet

7,50
/week
  • Stapelkorting mogelijk na aanleveren van 10 pallets

Verzenden pallet

35
o.b.v. 3 pallets
  • 2 pallets: €42,50
  • 1 pallet: €50

Verzending doos
PostNL

5,-
/doos
  • Excl. verzendlabel
  • PostNL p/doos

Doos laten verzenden

7,50
/doos
  • Alleen mogelijk als er een zending richting Waalwijk ingepland staat

Inklaren/uitklaren

10,-
/zending
  • Uitklaren wordt verrekend met de hoeveelheid zendingen

Maatwerk

35
/uur
  • Uurtarief voor werkzaamheden in de hal
Favoriet

Overzichtelijke transport organisatie

Naast dat wij het LVB-proces uit handen nemen, kunnen wij jou ook ondersteunen in het transport vanuit jouw leverancier. Dit hebben wij zo geautomatiseerd waardoor je uiteindelijk een sterke supply chain hebt vanuit je leverancier zonder extra werkzaamheden. Dit kunnen wij mogelijk maken door een sterke samenwerking met Direct Forward, die geautomatiseerd dashboard vanuit Shypple. 

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?