Reventa Logistics

Over ons

Meer groei voor jouw bedrijf. Minder zorgen over het logistieke proces.

Reventa Logistics is meer dan alleen fulfilment

Reventa Logistics is gespecialiseerd in het ondersteunen van E-commerce partijen. Door onze eigen kennis binnen de E-commerce branche kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen in het logistieke proces van hun bedrijf. Wij zien onze samenwerking als een partnership en streven net zo hard als jij naar tevreden klanten, kwalitatieve bezorging, unieke designs en pakkende branding. Door onze dynamische structuur zijn wij van alle markten thuis en kunnen we je voorzien van concreet advies. Zo hebben wij nauw contact met al onze klanten.

Alle procedures worden besproken om zo maatwerk te kunnen leveren aan al onze klanten. Geregeld komen klanten langs om te kijken hoe de zaken ervoor staan, zo kan iedereen vrijblijvend contact opnemen om maatwerk te bespreken. Door veel contact te behouden met onze partners streven wij er naar om samen te groeien. 

De kracht van Reventa Logistics

Wij zorgen ervoor om de gebreken in de traditionele fulfilment te verbeteren. Geen ontbrekende prijzen tot een offerte is gedaan. Ook geen onverwachte aansluitkosten, geen opstarttijd, geen gelimiteerde keuze uit verpakkingen en zeker niet 2 dagen wachten op klantenservice. Bij ons zijn klanten geen nummertjes, maar collega’s. Je bent altijd welkom en kunt vrijblijvend langskomen om zaken te bespreken of natuurlijk voor een kop koffie.

Onderscheid en groei

Bij Reventa Logistics blinken we graag uit. We weten hoe belangrijk het voor onze partners is om zich te onderscheiden in een zee van concurrentie. Daarom zorgen wij ervoor dat je niet er alleen voor staat. We zullen altijd voor je klaarstaan en helpen je om jouw merk verder te ontwikkelen. Nieuwe ontwerpen, ideeën sparren en adviezen. Bij ons sta je altijd voorop.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?