Reventa Logistics

Orderverwerking vrouw in hal

Orderverwerking: Hoe verloopt dit proces?

De orderverwerking is een belangrijk proces in de logistieke keten van je webshop. Wij van Reventa Logistics zorgen ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt. Het is namelijk van belang dat dit efficiënt verloopt om zo snel mogelijk een product af te kunnen leveren bij de klant. In dit artikel zullen wij je vertellen wat orderverwerking bij Reventa Logistics precies inhoudt.

Bestellingen van A tot Z verwerkt

Reventa Logistics zorgt voor het gehele orderverwerkingsproces rondom de verkopen van je producten. Orderverwerking staat voor het totaal van alle administratieve handelingen die er gedaan moeten worden vanaf het moment dat je de order ontvangt tot het gereed maken van de bestelling. Hieronder vallen processen zoals het inboeken van de order, het orderpikken in het magazijn, het in-, om- en/of verpakken van de producten, het regelen van het transport of verzending en de opmaak van facturen. Wij nemen dit werk allemaal voor je uit handen.

Belangrijke schakel tussen de verkoop en logistiek

De afdeling van orderverwerking is een belangrijke schakel tussen de verkoop en de logistiek. Een klant moet namelijk wel krijgen wat hij/zij heeft besteld.  Het verwerken van een order gebeurt dan ook met de nodige precisie zodat er precies wordt geleverd wat er is besteld. Onze medewerkers hebben ook nauw contact met de afdelingen planning om een goede spreiding van orders te kunnen laten plaatsvinden.

Geautomatiseerde orderverwerking

Reventa Logistics werkt met een geavanceerd systeem waarmee je orders probleemloos kunnen worden verwerkt. De geautomatiseerde orderverwerking zorgt voor een besparing op zowel de tijd als de kosten. Je hebt namelijk minder handelingen nodig om een order te verwerken. Hierdoor kunnen wij logistieke processen ook verder optimaliseren. Dit is voordelig voor ons, maar ook voor jou en je klanten.

Fulfilment en E-fulfilment

Op het gebied van Fulfilment en E-Fulfilment zijn wij specialisten. Door eigen opgebouwde kennis in de E-Commerce wereld weten wij van Reventa hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen onderscheiden. Wij zorgen voor een professionele afhandeling van je verkopen.

Je profiteert bij ons onder andere van:

  • Orders die met aandacht worden verwerkt
  • Je bespaart tijd en kosten
  • Geen stress meer over je orders of orderverwerking

Waarom dus Reventa Logistics?

Wij van Reventa streven ernaar de traditionele gebreken uit het fulfilment te verbeteren. Zo heb je nooit ontbrekende prijzen tot een offerte is gedaan. Ook heb je geen onverwachte aansluitkosten, geen opstarttijd en geen gelimiteerde keuze uit verpakkingen. Bij ons zien we de klanten niet als nummers maar als collega’s. Wij streven er dan ook naar om jouw merk te laten groeien. Je bent altijd welkom en kunt vrijblijvend langskomen om zaken te bespreken of natuurlijk voor een kop koffie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?