Reventa Logistics

Fulfilment partner

Fulfilment center: Welke werkzaamheden vallen er binnen dit proces?

Welke werkzaamheden vallen er binnen het proces van een fulfilment center? Een fulfilment center verzorgt de volledige logistiek van een webshop. Het heeft de verantwoordelijkheid over alles wat er met de goederen moet gebeuren, van orderverwerking tot retouren. Door het uitbesteden van je fulfilment hou je veel meer tijd over voor andere taken binnen je webshop.

Wat is fulfilment?

Fulfilment is het complete logistieke proces van een order nadat er een bestelling is geplaatst. Je moet hierbij denken aan het verwerken, inpakken, verzenden en eventuele retour van een order. Het juist opereren van een fulfilment center draagt bij aan een succesvolle webshop. Als eigenaar kan je ervoor kiezen dit helemaal zelf te gaan regelen. Echter wordt dit vaker uitbesteed aan een e-commerce fulfilment center. Dit proces kan je ook e-fulfilment noemen. 

Wat doet een fulfilment center?

Een fulfilment center is een specialist op het gebied van webshop logistiek. Een fulfilment center neemt het gehele logistieke proces voor je uit handen. Zo kan je als ondernemer kostbare tijd besparen die je elders kan besteden om je bedrijf te ontwikkelen. Wij van Revanta staan ervoor om zo eenvoudig mogelijk je webshoplogistiek over te nemen. Onze prioriteit ligt bij het tevredenstellen van de klanten. Wij werken dan ook met logistieke specialisten. Zij hebben veel ervaring binnen dit vakgebied om zo jou te voorzien van het beste advies. Onze processen zijn efficiënt ingericht om zo maatwerk te kunnen leveren aan jouw klanten.

Als webshopeigenaar heb je op elk moment van de dag inzicht in de status van je order in het fulfilment center systeem. Door in te loggen op ons portaal kun je exact zien waar je aan toe bent. Dit kan het checken van de actuele voorraad zijn, maar ook het inzien van je bestellingen en de logistieke status ervan volgen.

Voordelen van fulfilment uitbesteden

  • Bespaart heel veel kostbare tijd
  • Bestellingen worden sneller bij de consument geleverd
  • Je hebt duidelijke afspraken met vervoerders
  • Een professionele behandeling van alle bestellingen
  • Geen stress voor piekperiodes aan bestellingen

Waarom dan Reventa Logistics?

Bij Revanta Logistics blinken we graag uit. We weten namelijk hoe belangrijk onderscheid is in de zee van concurrentie. Door onze eigen kennis in de e-commerce wereld helpen wij jouw merk graag verder. Wij zullen voor je klaarstaan om jouw merk verder te ontwikkelen. Op zoek naar nieuwe verpakkingen?  Wil je over een idee sparren? Niets is hierin te veel voor Revanta Logistics.  Bij ons zijn klanten geen nummertjes, maar collega’s. Je bent altijd welkom en kunt vrijblijvend langskomen om zaken te bespreken of natuurlijk voor een kop koffie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?