Reventa Logistics

Logistiek

Wat is logistiek en welke processen horen daarbij?

Logistiek is meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Het is een collectief voor alles wat komt kijken bij het plannen, organiseren, besturen en uitvoeren van een goederenstroom. Om dit logistieke proces allemaal in goede banen te leiden bekijken wij de goederen vanaf het punt van inkoop tot het moment wanneer het naar de consument gaat. Dit traject wordt ook wel een logistieke ketting genoemd, ofwel ‘supply chain’. Hieronder zullen wij de belangrijkste punten beschrijven die ook wij bij Revanta bieden:

Aanvoer en voorraadbeheer

Als logistiek bedrijf nemen wij je producten helemaal over. Dat betekent dat jouw leverancier de goederen aan ons moet leveren. Wij nemen deze aan en verwerken alles in onze opslag hallen. Ook beheren wij de voorraad om de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo kan jij je focussen op andere zaken binnen je bedrijf.

Distributie in logistiek

Distributie is een latere stap in een logistiek proces. Hier valt alles onder om het product van ons naar de consument te krijgen. Zo ook het verzamelen en klaar maken van de order. Dit gebeurt vaak in distributiecentra en winkels. Wij van Revanta doen dit allemaal zelf. Ons logistiek proces is goed op elkaar afgestemd waardoor wij 12 keer per dag een lading pakketten mee kunnen geven aan PostNL.  Dit garandeert een voor 23:59 besteld = morgen in huis.

Transport

Transport verbindt al het bovenstaande met elkaar. Goederen moeten namelijk bij zowel aanvoer als distributie getransporteerd worden. De wijze waarop je transporteert is daarom een belangrijke beslissing. Wij van Revanta helpen je hier graag mee. Een logistiek proces moet namelijk aan alle kanten kloppen om het zo rendabel mogelijk te maken.

Logistiek bij Reventa Logistics

Wij van Revanta zorgen ervoor om de gebreken in het traditionele fulfilment te perfectioneren. Hierom lopen wij ook alle procedures na met onze klanten. Zo loop je nooit tegen onverwachte dingen aan. Bij ons zijn klanten namelijk geen nummertjes maar collega’s. Je kan daarom ook vrijblijvend langskomen om dingen met ons te bespreken.

We blinken ook graag uit met onze logistiek. Het is nou eenmaal belangrijk om je te onderscheiden in de zee van concurrentie. Daarom zorgen wij ervoor dat je niet alleen bent. Door onze eigen kennis in de E-commerce en logistiek wereld, kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen. We zullen je helpen jouw merk verder te ontwikkelen. Een nieuw ontwerp? Samen over ideeën sparren? Adviezen over logistiek keuzes? We helpen je graag verder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?