Reventa Logistics

Transportkosten verlagen door middel van de juiste supply chain

Hedendaag lopen de transportkosten vanuit China op. Iedere ondernemer heeft hier dan ook last van. Is er dan een manier om zonder te veel gedoe je transportkosten te verlagen? Het antwoord op deze vraag is ja. Door de juiste supply chain kan ook jij je transportkosten doen verminderen. Je moet hier alleen wel de goede partner in treffen. Reventa Logistics is hier het antwoord op. Door hun toegankelijke werkwijze en oog voor groei heb je voor de juiste tarieven een goede logistieke partner.

De hoge transportkosten vanuit China

De hogere transportkosten zijn te verklaren doordat China een tekort heeft aan containers. De Chinese export is eenmaal fors toegenomen terwijl de import nagenoeg gelijk blijft. Waar er 3 zeecontainers het land verlaten komt er telkens maar 1 binnen. Een tekort is hierin dus al snel merkbaar. Een lege container terugsturen kost veel geld en wordt alleen sporadisch gedaan. Ook is de hoeveelheid schepen wat verminderd omdat er een te grote drukte was op de zee. Leveranciers zien dus nu hun kans om marges te verdienen, hoe krapper de capaciteit des te hoger jouw transportkosten.

Hier bovenop is er ook nog eens weinig vliegverkeer vanuit Azië en de treinen zijn volgeboekt. Alternatieven heb je echter niet. Je kunt het wel via de lucht versturen maar ook dit gaat tegen torenhoge tarieven.

Hogere service in combinatie met lagere kosten?

Hoe is het dan mogelijk dat Reventa Logistics de prijzen lager kunnen krijgen ondanks de uitstekende service? Door de klant op nummer 1 te zetten kan Revanta Logistics je verder helpen. De vergaarde kennis van e-commerce en de ervaring van logistiek helpen voor een slimme voorraadbeheer zodat jouw kosten dusdanig lager worden. Reventa is dan ook op zoek naar een partnerschap in plaats van een klant en willen samen met jou de groei van je bedrijf waarborgen. Het klantgerichte denken van Reventa is de manier om je gehele supply chain te verbeteren. Door de nauwe contacten die ze leggen met zowel jou als je leverancier kan jij je volledig afsluiten van het logistieke gedeelte van jouw bedrijf. Dit regelt Reventa Logistics allemaal voor een goede prijs.

Reventa Logistics

Reventa Logistics zorgt ervoor dat de traditionele gebreken aan fulfilment worden verbeterd. Geen ontbrekende prijzen tot de offerte, geen onverwachte aansluitkosten, geen opstarttijd, geen gelimiteerde keuze uit verpakkingen of 2 dagen moeten wachten op een reactie van de klantenservice. Reventa streeft ernaar hun klanten niet te behandelen als nummers, maar als hun eigen collega’s. Je kan ook vrijblijvend langskomen om alles te bespreken. Reventa Logistics staat graag voor je klaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?