Reventa Logistics

Besteed je opslag uit om kosten te besparen

In de E-commerce wereld is het hedendaags enorm moeilijk om als bedrijf een pand te krijgen voor je opslag. Hier zijn 2 simpele redenen voor. De prijzen om je heen zijn enorm gestegen of je hebt simpelweg nog niet het vereiste kapitaal om zoiets aan te gaan. Wat kan je dan doen om toch je bedrijfje te laten lopen in combinatie met een goede opslag voor je producten? Wij van Reventa Logistics bieden hier een oplossing in.

Stijgende huurprijzen

We kunnen er eigenlijk niet echt meer omheen. De stijgende prijzen vliegen ons om de oren. Is het de huizenmarkt niet zijn het de olieprijzen wel. Als ondernemer brengt dit ook het een en ander met zich mee. Je voorraad kan duurder worden of het verzenden daarvan. Een vergeten post is vaak ook de opslag. Want waar ga jij simpelweg al die pallets neerzetten met voorraad? Reventa Logistics is hier de oplossing voor. Door het flexibele team en hun kennis binnen de E-commerce wereld weten zij precies wat je zoekt.

Zo kan je voor een goede prijs je opslag volledig laten beheren door het team van Reventa Logistics. De tijd en het geld wat je dan bespaart door de opslag uit te besteden kan je dan weer stoppen in de groei van je onderneming.

Waarom dan Reventa Logistics?

Doordat de prijzen van panden enorm aan het toenemen zijn zou het uitbesteden van je opslag niet gek zijn. Maar waarom dan Reventa Logistics? De kennis die ze hebben gebruikt Reventa om jou en je bedrijf optimaal te ondersteunen in het logistieke proces. Wij van Reventa zien de samenwerking dan ook meer als een partnership. Wij willen net zo graag als jij streven naar tevreden klanten, kwalitatieve bezorging, unieke designs en een pakkende branding. Onze dynamische structuur zorgt ervoor dat wij van alle markten thuis zijn om je te voorzien van het juiste advies.

De procedures die wij uitvoeren worden besproken met onze klanten (partners) om maatwerk te kunnen leveren voor iedereen. Het komt dan ook vaak voor dat klanten bij ons langskomen om alles te bespreken. Juist door het directe contact met onze klanten streven we ernaar samen te groeien.

Mocht je nou op zoek zijn naar een opslag door de huidige stijgende prijzen voor een pand? Of ben je al langer op zoek naar een betrouwbare logistieke partner? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om alles eens door te nemen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?