Reventa Logistics

Verhoog je conversie met behulp van branding door Reventa Logistics

Branding is een veelgebruikte manier om waarde toe te voegen aan je producten. Het hebben van een sterk merk met de juiste social proof biedt waarde voor de consument. Ze voelen zich vertrouwt op je site of je socials omdat ze merken dat zij niet de enige zijn. Ook denken ze door het stukje branding ergens bij te horen, ze zijn namelijk deel van jouw merk! Maar wat is branding precies? En hoe kan ik dit op de beste manier doen? Wij van Reventa Logistics geven je hier alle antwoorden op!

Wat is branding?

Branding gaat dus om de creatie van een beleving en associatie van je doelgroep en jouw merk. Bij branding willen we met een boodschap duidelijk maken waarom je ons merk moet kiezen in plaats van al die anderen. Hierdoor creëer je herkenning waardoor mensen je merk ook echt gaan opmerken. Dit zal leiden tot merkvoorkeur, loyaliteit en betrokkenheid met het merk waarmee je doelgroep zich kan identificeren. De visuele uitstraling van je brand – denk hierbij aan je huisstijl, website en communicatie – speelt een onmisbare rol in je branding.

Hoe hangt branding dan samen met conversie?

De consument gaat tijdens zijn aankoop door 3 verschillende fases. De consideration fase, de awareness fase en de decision fase. Branding kan erg bijdragen aan de awareness en de decision stage. Door brand awareness te creëeren, weet de consument bij wie hij aan het winkelen is. Er zal minder snel een twijfel komen doordat jouw merk niet bekend is. Je verlaagt de aankoopdrempel voor de consument. Dit geldt ook tijdens de decision fase. Het is belangrijk om met je merk in het hoofd van de consument te blijven. Zo komen ze vaker terug om een aankoop bij je te doen doordat ze je herkennen en vertrouwen. Wanneer ze dan terug komen is de “decision fase” een stuk korter door de eerdere interactie met je brand.

Branding met Reventa Logistics

Samen met Growthville kan Reventa Logistics je helpen met het branden van je bedrijf. Branding is een goede manier om je conversies een boost te geven. Wij van Reventa blinken hier graag in uit. Wij weten hoe belangrijk het is om je te onderscheiden in de zee van concurrentie. Samen met Growthville zorgen we ervoor dat je niet alleen bent. We zullen voor je klaarstaan om je brand door te ontwikkelen. We zullen helpen met nieuwe ontwerpen, sparren over ideeën, voorzien van adviezen en meer. Bij ons sta je voorop. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend alles te bespreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?