Reventa Logistics

Pick & Pack met Reventa Logistisc

Pick & Pack is enorm belangrijk voor een goed werkend logistiek proces!

Pick and pack (pick & pack) is het proces dat plaatsvindt wanneer je webshop een bestelling heeft ontvangen. Binnen het pick pack proces vallen activiteiten zoals het picken van de artikelen, de producten te controleren, verpakken en uiteindelijk gereed maken voor verzending. In de praktijk is bewezen dat dit proces erg belamgrijk is voor een goede logistieke afhandeling.

Ons pick pack systeem is volledig flexibel. Uiteraard gebeurt het proces binnen de afgesproken cut-off tijden en werken wij met betrouwbare distributiepartners. We werken met routine professionals die vanuit ons eigen warehouse alle laad- en losmiddelen heeft voor een efficiënte afhandeling.

Het proces van Pick & Pack

Pick pack klinkt wellicht als een logisch iets voor een logistiek proces. Op het moment dat de klant een bestelling plaatst op je website is pick and pack onmisbaar. Door middel van digitale scanners, gekoppeld aan ons WMS (Warehouse Management Systeem), zorgen wij dat iedere bestelling de juiste artikelen bevat. Tijdens het proces is het belangrijk om geen fouten te maken tijdens het ophalen, inpakken en verzenden. Om dit proces te versnellen en te ondersteunen worden al je producten op dezelfde locatie opgeslagen in ons warehouse. Zo zullen de bestelde artikelen sneller verzameld worden. Op deze manier kan Reventa Logistics efficiënt en eenvoudig bundels van producten maken voor de klant.

Verzenden van goederen

Wanneer de goederen verzameld zijn en gereed voor verzending, kun je ervoor kiezen deze verzending ook via Reventa Logistics te doen. Bij het gereed maken van je bestellingen wordt er bij ons nadruk gelegd op het verlagen van je verzendkosten. In plaats van artikelen in meerdere dozen te verzenden en de kosten te verhogen, worden de artikelen samen verpakt. Wij zorgen er dan voor dat alle pakketjes op tijd komen bij de vervoerder. Er komt 12 keer per dag een vervoerder langs onze locatie om de orders mee te nemen naar het depot. Dit garandeert een voor 23:59 besteld = morgen in huis!

Hoe Reventa Logistics je kan helpen met het gehele logistieke proces!

Naast het pick pack proces biedt Reventa Logistics meer services aan. Voor Reventa betekent fulfilment meer dan alleen de inslag, opslag, verzending en registratie van goederen voor je webshop. Wij denken graag met je mee over de optimalisatie van je logistieke proces en hoe jij het best kan reageren op de ontwikkelingen binnen de makrt. Door ons van Reventa in te schakelen als je fulfilment partner, ben je verzekerd van optimale controle, registratie, pick pack en opslag van je goederen.

 

Alle procedures worden besproken om zo maatwerk te kunnen leveren aan al onze klanten. Geregeld komen klanten langs om te kijken hoe de zaken ervoor staan, zo kan iedereen vrijblijvend contact opnemen om maatwerk te bespreken. Door veel contact te behouden met onze partners streven wij er naar om samen te groeien. Je bent altijd welkom en kunt vrijblijvend langskomen om zaken te bespreken of natuurlijk voor een kop koffie.

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?