Reventa Logistics

Automatisch magazijn

Werken met een automatisch magazijn

In de sector logistiek en fulfilment zijn we constant bezig met het verbeteren en automatiseren van bepaalde processen. Een investering die hierbij niet mag ontbreken is een automatisch magazijn. Niet alleen voor het logistieke bedrijf maar ook voor de ondernemer die zakendoen met dit bedrijf heeft dit veel verschillende voordelen. Het zorgt ervoor dat verschillende processen efficiënter verlopen wat een enorme waarde heeft voor de ondernemer met zijn eigen webshop. Dit zou ook een reden kunnen zijn om makkelijker de beslissing te maken om je logistiek en fulfilment uit te besteden. In dit artikel gaan we je meer vertellen over wat een automatisch magazijn is en wat de verschillende voordelen hiervan zijn.

Hoe werkt een automatisch magazijn

Een automatisch magazijn is eigenlijk een magazijn waarbij de producten naar de mensen toekomt. De werknemers hoeven nu dus niet meer naar de producten toe te lopen wanneer er een order wordt gedaan. Zo’n automatisch magazijn bestaat meestal uit stellingen en stellingbedieningsapparaten. Deze bedieningsapparaten kunnen geheel automatisch dozen en pallets met de producten inslaan en weer uitslaan. Dit zorgt ervoor dat er alleen volle palletjes met orders het magazijn verlaten.

Een automatisch magazijn is een uitvinding die zoveel waarde biedt voor het logistieke bedrijf dat het niet meer weg te denken is. Vaak wordt er gewerkt met een automatisch magazijn in combinatie met een fulfilment software. Deze twee hulpmiddelen kunnen in combinatie met elkaar zorgen voor een verhoogde doorloopsnelheid en de optimalisatie van verschillende processen. Denk hierbij aan magazijnbeheer en orderverwerking.  Zoals we al eerder aangegeven hebben heeft het zoveel verschillende voordelen. Hieronder zetten we ze op een rijtje.

Voordelen werken met een automatisch magazijn

Wij van Reventa Logistisc kunnen alle behoeftes die een webshop eigenaar heeft aanbieden. We weten namelijk hoe belangrijk onderscheid is in de zee van concurrentie. Door onze eigen kennis in de e-commerce wereld helpen wij jouw merk graag verder. Wij zullen voor je klaarstaan om jouw merk verder te ontwikkelen. Op zoek naar nieuwe verpakkingen?  Wil je over een idee sparren? Niets is hierin te veel voor Revanta Logistics.  Bij ons zijn klanten geen nummertjes, maar collega’s. Je bent altijd welkom en kunt vrijblijvend langskomen om zaken te bespreken of natuurlijk voor een kop koffie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?