Reventa Logistics

Goedkoopste fulfilment partner

Goedkoopste fulfilment partner vinden?

Zodra je een eigen webshop hebt kan de keuze om fulfilment uit te besteden al snel in je gedachten komen. Dit omdat je bijvoorbeeld er veel tijd aan kwijt bent of veel geld. Dit is een keuze die je niet zomaar maakt en waarbij je een volledige 100 procent achter moet staan. Wanneer de keuze gemaakt is, moet je opzoek gaan naar een fulfilment partner en dat is een enorme zoektocht. Zorg er in ieder geval voor dat je visie match met de partner. Daarbij kan een belangrijk factor de tarieven zijn maar dat is logisch. Je bent immers opzoek naar het goedkoopste fulfilment. We kunnen je direct vertellen dat dit een bijna onmogelijke zoektocht is. Er zijn natuurlijk wel een aantal factoren die hierin mee spelen waardoor je toch een van de goedkoopste fulfilment kan vinden. In dit artikel gaan we je daar meer over vertellen!

Welke factoren spelen mee?

Om een van de goedkoopste fulfilment partners te vinden is het belangrijk om naar een aantal factoren te kijken. Een fulfilment partner kan namelijk zelf ook een aantal stappen ondernemen om hun tarieven scherper te kunnen maken. Maar de keuze om dit uit te besteden zal je veel geld besparen. Zo werkt Reventa Logistics met fulfilment software. Hierdoor worden verschillende processen zoals orderverwerking en voorraadbeheer geoptimaliseerd. Alle gegevens worden automatisch bijgewerkt en zullen altijd kloppen. Hierdoor hoeft een fulfilment partner minder personeel te betalen wat terug te zien is in de tarieven. Dit kan meewerken om een van de goedkoopste fulfilment te zijn. Een andere manier waarom een fulfilment partner scherper in de tarieven kan zijn is door het gebruik maken van volumevoordeel. Als jij je eigen webshop hebt en je verstuurd steeds 1 of 2 producten, zal je hier de normale prijzen voor betalen. Maar wanneer jij meerdere zendingen bij elkaar verstuurd, maak je gebruik van het volumevoordeel. Een fulfilment partner verzendt enorm veel pakketjes en maken hier dus vrijwel altijd gebruik van. Ook Reventa Logistics maakt hier gebruik van.

Betrouwbare partner zoeken

Natuurlijk is het belangrijk om een van de goedkoopste fulfilment partners te vinden, maar het is ook belangrijk om een betrouwbare partner te vinden. Het is belangrijk dat de klant behandeld wordt als een partner en dat de visies matchen met elkaar. De bedoeling van de fulfilment partner moet zijn om samen te groeien met een lange termijnvisie. Als dit klopt of ook jouw bedoeling is, dan is de goedkoopste fulfilment partner niet belangrijk maar natuurlijk altijd nog wel een voordeel.

Reventa Logistic is meer dan alleen fulfilment. Wij zien onze samenwerking als een partnership en streven net zo hard als jij naar tevreden klanten. Wij zorgen ervoor om de gebreken in het traditionele fulfilment te verbeteren. Geen ontbrekende prijzen tot een offerte is gedaan. Ook geen onverwachte aansluitkosten, geen opstarttijd, geen gelimiteerde keuze uit verpakkingen en zeker niet 2 dagen wachten op klantenservice.

Zelf nog opzoek naar de goedkoopste fulfilment partner? Door onze eigen kennis in de E-commerce en logistiek wereld, kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen! Reventalogistisc helpt je graag verder met het ontwikkelen van je merk. Meer informatie? Neem een kijkje op de website of schrijf je in voor een vrijblijvend gesprek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?