Reventa Logistics

Fulfilment uitbesteden

Fulfilment uitbesteden? Welke voordelen brengt dit met zich mee?

Waarom kan fulfilment uitbesteden het verschil maken voor jou webshop? Dat is waar je meer over te weten gaat komen door dit artikel! Wanneer je je eigen webshop bent begonnen zal je al snel zelf de keuze moeten maken wat je gaat doen met de logistiek. We kunnen je vertellen dat fulfilment uitbesteden de eerste stap is naar de groei van jouw webshop. Een fulfilment center verzorgt de volledige logistiek van een webshop. Het bedrijf heeft de verantwoordelijk over alles wat er met de goederen moet gebeuren. Dit proces begint bij de orderverwerking en eindigt bij retourneren van producten. In dit artikel zal je erachter komen wat voor waarde een fulfilment center voor jou bedrijf heeft.

Wat zijn de voordelen?

Fulfilment uitbesteden is een belangrijke keuze die je kan maken. Het betekent dat je er zelf niks meer voor hoeft te doen en dat een bedrijf deze taken van je overneemt. Door het uitbesteden houd je veel meer tijd over om te focussen op je webshop en het adverteren. Door dit te doen verhoog je automatisch de kans op een betere omzet en dat is uiteindelijk waar het om draait! Ook is een fulfilment center vaak ervaren met het proces waardoor de doorloopsnelheid hoger ligt. Dit zorgt er ook voor dat de producten op tijd geleverd worden bij de klant en uiteindelijk zal dit zichzelf weer vertalen in positieve recensies

Bespaar ik kosten door het uitbesteden?

Door het fulfilment uitbesteden heb je ook meer zicht op je logistieke kosten. Wanneer je logistiek zelf organiseert komen er veel kostenposten bij kijken. Dit zijn vaak verborgen kosten die niet direct met de logistiek te maken hebben. Je wilt natuurlijk alle kosten kunnen inzien om er daarna rekening mee te houden maar dit gaat lastig als er verborgen kosten zijn waar je niet direct rekening mee hebt gehouden. Het fulfilment uitbesteden maakt het investeren in een aantal bussen of een opslagruimte ook overbodig. Je hebt geen personeel nodig en je hoeft geen rekening te houden met hoeveel producten je kan opslaan. Deze kosten die je zou hebben als je fulfilment niet zou uitbesteden kan je weer investeren in je webshop! Dit zijn enorm veel voordelen waar jij uiteindelijk profijt uit gaat halen.

Reventa Logistics kan je verder helpen!

We begrijpen dat fulfilment uitbesteden een grote en een lastige keuze is. Zoek daarom een juiste partner waarbij de visies bij elkaar aansluiten. Een goed gesprek kan vaak al genoeg zijn om te bepalen of jij je logistiek toe vertrouwt aan de partner. Reventa Logistisc ziet de samenwerking als partnership waarbij het doel is om samen te groeien!

Zelf nog opzoek naar een fulfilment center als partner? Door onze eigen kennis in de E-commerce en logistiek wereld, kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen! Reventa logistisc helpt je graag verder met het ontwikkelen van je merk en helpt je graag met het groeien van je webshop! Meer informatie? Neem een kijkje op de website of schrijf je in voor een vrijblijvend gesprek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?