Reventa Logistics

LVB Bol: Dit is hoe jij gemakkelijk kunt besparen op je logistieke kosten

Hedendaags is Bol.com uitgegroeid tot een waardig online imperium. Je kunt er hedendaags alles kopen, maar wat je misschien nog niet wist is dat de producten niet alleen van Bol.com zelf zijn. Externe partners verkopen namelijk producten via de website. Het is mogelijk de complete fulfilment door Bol.com te laten overnemen. LVB Bol is dan ook iets wat door veel ondernemers wordt gedaan. Toch zijn er ook andere manieren, lees daarom snel verder.

Reventa in plaats van LVB Bol

De LVB Bol is een dienst waarbij zij het logistieke proces compleet van je overnemen. De consument bestelt jouw producten via Bol.com die daarna verder verantwoordelijk is voor de afhandeling hiervan. Ideaal zou je zeggen. Toch zit er een nadeel aan LVB Bol. Door de enorme groei van online ondernemers is het erg druk op de LVB Bol. Reventa kan hier de oplossing voor zijn. Reventa is namelijk net zoals LVB Bol een logistiek bedrijf die alles van je overneemt. Van het ontvangen van je voorraad tot aan het compleet verzenden van het product. 

Het fijne van Reventa

Het grote verschil tussen Reventa en LVB Bol is dat wij onze klanten niet zien als nummers. Wij zien al onze klanten als collega’s of partners. Met onze kennis binnen de E-Commerce wereld willen wij je dan ook graag helpen. We weten hoe belangrijk onderscheid is in de zee van concurrentie. Wij helpen je dan ook graag verder jouw merk volledig te ontwikkelen. Ook kunnen we bijvoorbeeld de verpakkingen aanpassen zodat jij kunt opvallen met je merk. Niets is hierin te gek.

Waarom dan Reventa in plaats van LVB Bol?

Wij van Revanta zorgen ervoor dat de gebreken uit het huidige fulfilment worden voorkomen. Geen ontbrekende prijzen tot er een offerte is gedaan. Ook heb je geen onverwachte aansluitkosten, geen opstarttijd, geen gelimiteerde keuze uit verpakkingen en hoef je nooit 2 dagen te wachten op de klantenservice. Wij behandelen onze klanten echt als collega’s. Je bent ook altijd welkom om vrijblijvend langs te komen om zaken te bespreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?