Reventa Logistics

Logistiek proces versnellen met Reventa Logistics

Over de hele wereld zijn er bedrijven die elke dag te maken hebben met logistiek. Het logistieke proces is meer dan alleen het transport van producten. Het is in principe de verzamelnaam voor alles wat hierbij komt kijken. Hierbij moet je denken aan het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de weg die het product aflegt naar de laatste fase. Het is dus enorm belangrijk dat dit proces soepel verloopt. Als ondernemer wil je graag dat je klanten tevreden zijn over je services. Door eigen ervaring met het logistieke proces kan Reventa Logistisc je helpen met het optimaliseren hiervan. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf goed voor de dag komt door kwalitatieve bezorging, unieke designs en pakkende branding.

Het logistieke proces

Vooral wanneer je aan e-commerce doet is het belangrijk om een goed logistiek proces te hebben. Het is belangrijk dat je hierin een bedrijf vindt die je vertrouwt en waar je het proces uit handen durft te geven.
Alles van het ontvangen tot aan het afleveren van het pakketje aan de klant valt onder het logistieke proces. Denk hierbij aan het opslaan van de goederen in het magazijn, juist inpakken en labelen. Ook heeft de klant recht om het product te retourneren als het niet aan de wensen voldoet. Dit valt ook onder het logistieke proces van e-commerce. Vooral voor het logistieke proces van e-commerce is het belangrijk om een partner te hebben die goed meedenkt in oplossingen. Als je bijvoorbeeld iets bij Bol.com bestelt in de nacht om het pakketje de volgende dag binnen te hebben, is het belangrijk om een partner te hebben die wendbaar is en snel kan reageren op deze wensen. Zo houd je de klanten tevreden en is het samenwerken een stuk fijner!

 

Logistieke proces versnellen?

Reventa Logistics is gespecialiseerd in het helpen van e-commerce bedrijven. Door eigen ervaring met e-commerce wordt er altijd meegedacht in hoe je dit proces kan versnellen. Reventa logistics ziet zijn klanten niet als nummertjes, maar als collega’s en bespreken alles om het proces zo goed mogelijk te verbeteren. Door het goed plannen en voorbereiden zoals transport, opslagfaciliteiten en tijd zorgen wij ervoor dat je logistieke proces versneld wordt. Ook houden wij rekening met onverwachte omstandigheden. Iedere dag zijn wij bezig om het proces te verbeteren en manieren te vinden hoe we het proces kunnen versnellen. Dit doen wij ook door het optimaliseren van het magazijnbeheer. Alle producten worden goed gerangschikt zodat de populaire producten op toegankelijke plekken staan. Ook hebben wij een ophaalservice om zo alle producten met eventuele spoed op de halen. Dit biedt een stukje gemak en zo kan je het logistieke proces versnellen! Dit is bijvoorbeeld handig als er extra voorraad nodig is omdat er veel vraag is naar een bepaald product. Dit gebeurt met een bus, bakwagen of een vrachtwagen. Genoeg ruimte dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?