Reventa Logistics

Multichannel

Multichannel mogelijkheden bij Reventa Logistics

Als je actief bent in de e-commerce branche dan zal je waarschijnlijk niet alleen je producten verkopen via een webshop maar kan je dat ook doen op andere kanalen. Je kan hiervoor bijvoorbeeld de kanalen gebruiken zoals Bol.com, Amazon of Facebook. Het is daarbij voornamelijk belangrijk om goed het overzicht te houden. Het verkopen via meerdere verkoopkanalen kan ervoor zorgen er minder overzicht is en dit kan fouten veroorzaken. Gelukkig brengt Reventa Logistics hierin een oplossing namelijk Multichannel. In dit artikel gaan je meer vertellen over deze oplossing.

Wat is multichannel?

Multichannel helpt je om zo het overzicht te bewaren wanneer je via meerdere verkoopkanalen producten verkoopt. Via een PIM systeem krijg je overzicht via een centraal platform voor al je productinformatie en content. Daarnaast kan je multichannel koppelen aan alle verkoopkanalen waar je producten verkoopt en beheer je orders, offers en content voor alle verkoopkanalen en webshops in een overzicht. Handig toch? Multichannel zal ervoor zorgen dat je meer overzicht hebt en dus ook een stukje meer rust.

De voordelen van multichannel

Doordat je nu makkelijk alle verkoopkanalen die je gebruikt in een overzicht bij kan houden, ligt de drempel ook lager om via een nieuw verkoopkanaal te gaan verkopen. Wanneer je via meerdere verkoopkanalen adverteert, maak je natuurlijk ook meer kans op het verhogen van je omzet. Ook kan je met multichannel meerdere bezoekers trekken naar je webshop. Dit omdat elk verkoopkanaal hun eigen doelgroep heeft. Deze doelgroepen zullen per verkoopkanaal verschillen. Dit is dus ook iets om goed onderzoek naar te doen wanneer je via een nieuw verkoopkanaal wilt verkopen. Je wilt natuurlijk voor een goede omzet de juist doelgroep aanspreken met je advertenties.

Gebruik maken van multichannel?

Door eigen ervaring met e-commerce kan Reventa Logistics jouw helpen met ontwikkelingen binnen je onderneming. Dit voornamelijk door dat wij multichannel aanbeiden. Doordat je een stukje meer rust krijgt door de overzicht die multichannel bied, kan je meer focussen op andere zaken binnen je onderneming. Reventa Logistisc kan je nu met 2 dingen helpen; overzicht houden en fulfilment! 

Wil je zelf graag gebruik maken van multichannel? Neem dan contact op via de knop hieronder en wie weet matchen we met elkaar!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?