Reventa Logistics

Fulfilment kleine webshop

Fulfilment uitbesteden voor kleine webshop?

Is fulfilment uitbesteden als kleine webshop wel zo interessant? Als specialist in de E-commerce wereld weten we dat het verwerken van orders veel tijd kost. Ondanks dat logistiek heel leuk kan zijn, is het vaak niet waarom jij je webshop opzet. Door je fulfilment als kleine webshop uit te besteden kan dat veel voordelen met zich meebrengen.

Als eigenaar van een webwinkel doe je er alles aan om je klanten tevreden te houden. Denk hierbij aan een gebruiksvriendelijke webwinkel, goede producten en de juiste levering. Revanta maakt fulfilment voor kleine webshop ook mogelijk. Als ondernemer kan je de orders zelf verwerken, je team uitbreiden of het logistiek uitbesteden. Er zijn diverse mogelijkheden om je fulfilment als kleine webshop uit te besteden, zoals Revanta. Op deze manier kan jij je focussen op wat echt belangrijk is.

De voordelen van uitbesteden

Je fulfilment als kleine webshop uitbesteden kan voor veel ondernemers een oplossing bieden. Hieronder lichten we de voordelen uit van logistiek uitbesteden via Revanta.

 • Het scheelt ongeveer 3 uur per dag aan het verwerken, verpakken en verzenden van bestellingen
 • Je hebt geen opslagruimte nodig
 • Je producten zijn in ons magazijn verzekerd tegen bedrijfsschade (onder andere brand, water en diefstal)
 • Bestellingen worden sneller bij de klant geleverd: voor 23:59 besteld = morgen in huis.
 • Flexibiliteit en zekerheid bij ziekte en verlof
 • Duidelijke afspraken
 • Gemakkelijk en real time je productbeheer online inzien
 • Deskundige retourverwerking.

Deze voordelen hebben enorm veel meerwaarde voor een ondernemer met een kleine webshop. Doordat je sommige taken uit handen geeft aan de fulfilment partner, kan jij je focussen op de groei van je webshop!

Nadelen uitbesteden

Wanneer je het fulfilment als kleine webshop wilt uitbesteden zitten er veel voordelen aan. Toch zijn er ook nadelen die kleven aan het uitbesteden van je logistiek. We willen ze benoemen zodat jij een weloverwogen keuzen kunt maken tussen alle voor- en nadelen:

 • Je kunt niet meer fysiek bij je producten
 • Je verliest de kennis en ervaring omtrent het logistieke proces.
 • Wanneer je een perfectionist bent is uitbesteden een moeilijke keuzE

Fulfilment kleine webshop uitbesteden bij Reventa

Bij Revanta Logistics blinken we graag uit. Wij weten namelijk hoe belangrijk onderscheid is voor onze partners in deze zee van concurrentie. Hierom zorgen wij ervoor dat jij er niet alleen voor staat. We zullen je altijd helpen en voor je klaarstaan het merk verder te ontwikkelen. Nieuwe ontwerpen, over ideeën sparren of adviezen? Bij ons sta je altijd voorop. Je bent namelijk geen klant maar een collega waarmee wij verder willen. Kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.  

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hi!
Kunnen we je ergens mee helpen?